• Blog

Det kribler og krabler i væggene. Man kan høre de små fødder spæne rundt i rørene, på loftet og under gulvet. Når du skal ind i dit kælderrum, kan du høre små hurtige bevægelser og når du begynder, at rode rundt i dine ting. Eller når du kommer ned i cykelkælderen eller vaskekælderen, ser du en lille hurtig skygge forsvinde rundt om hjørnet. Du væmmes, og har ikke lyst til at opholde dig eller dine ting i disse områder mere! Men frygt ej længere, hjælpen er på vej! Vi lancerer nu A-X-L Skadedyrservice med speciale i rotteforebyggelse. Og som altid leverer vi høj service og kvalitet – til en skarp pris!

Kun de bedste autoriseret samarbejdspartnere

A-X-L skadedyrservice og bekæmpelse er en service, vi her hos A-X-L Ejendomsservice udbyder i samarbejde med kun de bedste autoriseret rottebekæmpere i branchen, for det bedste resultat. Til afdelingen er tilknyttet to rottehunde, samt en kloakmester.

Det bedste våben er rotteforebyggelse

Vi har erfaret at det bedste våben imod rotterne er forebyggelse. Derfor, er det grundlæggende element i bekæmpelsesøjemed en grundig bygningsgennemgang med dertilhørende besøgsrapport. Herved gives et overblik over ejendommens risikopunkter. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med traditionelle sikringsordninger, alle bekæmpelsesmetoder og opsætning af rottespærrer.

Bliv af med andre skadedyr engang for alle

Udover rottebekæmpelse kan vi hjælpe ejer- og andelsforeningen, offentlige institutioner (skoler, fritidsordninger mm.) eller privaten med projekter vedrørende bekæmpelse af mus, muldvarpe, mosegrise, mår, ræv, duer, myrer, hvepse, fluer, edderkopper, sølvfisk, borebiller mm.

Det bedste våben er rotteforebyggelse